You are here
Home > Uncategorized >

Dezmembrari auto craiova

Zgomotul principal pe care-l auziți sub capotă este acela al pistoanelor motorului care urcă și coboară în interiorul cilindrilor motorului. Acționat de amestecul de combustibil și oxigen, arderea are loc atunci când scânteia de la bujiile dvs. acționează ca declanșator. În timp ce accelerați, pistoanele se deplasează mai repede și zgomotul se schimbă în mod corespunzător. Când timpul este dezactivat sau când calibrarea motorului este o problemă sau mai rău atunci când nu există ulei suficient, veți auzi schimbări în ceea ce ar fi sunetul obișnuit al motorului de referință. Este posibil să auziți apăsarea, arderea neregulată a pistoanelor sau o lovitură de metal sau o frecare metalică.Atunci inseamna ca ceva este in neregula la motor.

http://www.dezmembraripenet.ro/De asemenea, va apărea zgomot provenit de la ventilatorul radiatorului de virare și de cureaua care rotesc lama ventilatorului. Există mai multe dispozitive cu dispozitive cu curea sub capotă. O roată de motor este montată pe motorul unui automobil și acționează toate curelele. Mașina dvs. are probabil o curea serpentină, care este o curea continuă utilizată pentru a acționa mai multe dispozitive periferice. Aceste dispozitive includ un alternator, pompă servodirecție, pompă de apă, compresor de aer condiționat și ventilator radiator. Tensiunea și viteza curelei sunt ghidate de o roată de ghidare și / sau un dispozitiv de întindere a centurii și / sau prin repoziționarea dispozitivelor atașate într-o direcție sau alta pentru a trage sau a slăbi tragerea pe scripete.

Cureaua și zgomotul de scripete sunt, de obicei, un sunet scrâșnit, care are un model repetitiv scârțâind pe fiecare revoluție. Scrâșnetul poate fi cauzat de o curea uzată sau de scripetele atașat la un accesoriu pentru motor care începe să se înfraneze.De obicei cand rola se blocheaza se rupe si cureua.

Lasă un răspuns

Top